Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας!

Ανακάλυψε τις εκπλήξεις που ετοιμάσαμε ειδικά για σένα.

 • Ακαδημίες Ξεκινήσαμε τις ακαδημίες που γίνονται Τετάρτη η Πέμπτη 19:00 με 21:00 από έμπειρους εκπαιδευτές σε παιδιά ηλικίας 6 χρονών και άνω στο skateboard/bmx/roller/scooter. Το πάρκο λειτουργεί την ημέρα αυτή μόνο για τους μαθητές της ακαδημίας.
  Στόχος μέσα από αυτήν την κίνηση είναι να μάθουν με ασφάλεια και τον σωστό τρόπο δραστηριοποιήσεις των αθλημάτων μας. Μέσα από αυτό κοινωνικοποιούνται και εξασκούνται στο άθλημα της προτίμησης τους και έχουν την ευκαιρία να βραβευτούν να σπονσοραριστούν και να συμμετέχουν σε events που θα γίνονται και εκτός Ελλάδος.
 • Εκδηλώσεις Το NorthPark διαθέτει τoν χώρο του για εκδηλώσεις π.χ Πάρτυ γενεθλίων, events, φωτογραφίσεις, videos… και ότι άλλο σκεφτείτε. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 475728
 • Πάρτυ – Γενέθλια Ο χώρος του πάρκου διατίθεται για παιδικά πάρτυ. Εδώ οι μικροί μας φίλοι κάνουν κυριολεκτικά χαμό μέσα στο πάρκο εκτονώνοντας μαθαίνοντας με ασφάλεια τα αθλήματα που παρέχονται (για παιδικά πάρτυ τα παιδιά κάνουν μόνο sk8/ scooter/ roller).
  Τα παιδιά πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 8 ετών.Υποχρεωτικά τα παιδιά συνοδεύονται από δασκάλους και όλο τoν εξοπλισμό που χρειάζεται για να παίξουν με ασφάλεια. Όσα γνωρίζουν τους προκαλούμε να τα σπάσουν!!!!
  Τα πάρτυ κανονίζονται κατόπιν ραντεβού. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 475728ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΤΥ

  1. ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
  2. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 25 ΠΑΙΔΙΑ.
  3. ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ: 11:00-14:00 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ: 11:00-14:00.
  4. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΜΕΧΡΙ 3 ΩΡΕΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ EXTRA ΠΑΡΑΜΟΝΗΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.
  5. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ.
  6. Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕTAI Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ -ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (skate,roller,scooter) και ο δάσκαλος . ΤΟ BMX ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ.
  7. ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ SELF SERVICE.
  8. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ.
  9. Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ.
  10. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ CATERING