Ποιοί Είμαστε

Η ιδέα για το πρώτο θεματικό πάρκο για skateboard, BMX,inliners,scooters γεννήθηκε το 2011, όταν αντιληφθήκαμε την ανάγκη των νέων στη Θεσσαλονίκη για ένα χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στις απαιτήσεις τους.

Το NorthΡark βρίσκεται δίπλα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos απέναντι από το λούνα παρκ. Έχει συνολική έκταση άνω των 5000 τ.μ. και αποτελεί το μεγαλύτερο πάρκο για skateboard στην Ελλάδα.

Κατασκευάστηκε από κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρία, την TechRamps, που ειδικεύεται στη δημιουργία skateparks, με δεκάδες κατασκευές πάρκων στο ενεργητικό της και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα προδιαγραφών ασφαλείας. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 επισκέπτες ημερησίως.

Το πάρκο μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα αθλητές του skateboard, BMX, flatlands, scooter και rollers. Εξειδικευμένο προσωπικό παραδίδει μαθήματα σε όλα τα ανωτέρω για όλα τα επίπεδα, από αρχάριος έως και προχωρημένος. Η να εκπαιδεύτης στην ακαδημία για ατελείωτα κόλπα

Ο επισκέπτης του NorthΡark επίσης μπορεί να χαλαρώσει σε ένα μοντέρνο χώρο αναψυχής και να απολαύσει τις παροχές του αυτόματου αναψυκτηρίου κατά τη διάρκεια της αναμονής του.